Endodontie (kanaalbehandeling)

Endodontie, ook root genoemd kanaal therapie, is een cruciale behandeling strategie gebruikt om tand te stoppen verlies over de lang termijn. Het is noodzakelijk om de te stoppen verval voordat het aanbrengen van een vulling op de tanden Dat zijn rottend om verschillende redenen om te voorkomen dat tand verlies. Een veel meer succesvol vulling aanvraag is gedaan mogelijk door hebben de wortelkanaal procedure eerst gedaan. Voor die wie zijn niet zeker van wat een wortelkanaalbehandeling is en waarom deze moet worden gekozen, we zou willen geven gedetailleerd informatie.

Wat is Endodontie?

Een van de meest fascinerend onderwerpen in de tandheelkunde is de vraag van wat? Endodontie is. Het verwijderen van de tand klein zenuwweefsel tijdens een root kanaal behandeling. De mensen kanaal de ruimte wordt schoongemaakt en de zenuwen zijn VERWIJDERD door de procedures.

Maken de vulling processen Dat komen na de vulling werkwijze gezonder kan hierin manier. Het rotten wortels zal worden schoongemaakt uit het kanaal en zal niet meer rotten als gevolg van de vullen. Dientengevolge, tandextractie is niet nodig, en tand verlies wordt voorkomen.

Ata Pera It is one of the dental hospitals that offers the best service in this field with its twenty-three years of experience.

Hoe merk is root? Behandeling?

Het is cruciaal om te volgen de Rechtsaf stappen wanneer een root uitvoeren kanaal. Een van de meest significant en effectief behandeling modaliteiten gebruikt in de tandheelkunde over het algemeen is root kanaal therapie. Dit is zo Dat tand verlies kan worden voorkomen. Het volgende acties zijn genomen als onderdeel van root kanaal therapie, daarin bestelling:

 • De tand is eerst een voorproefje gegeven onderzoek om te bepalen zijn gezondheid en of wortelkanaal therapie geschikt is. Bijzonder radiologisch hierbij wordt beeldvorming gebruikt voorletter examen.
 • De behandeling gebied is dan gemaakt bewusteloos.
 • Als er een vulling in de tand Dat moet worden behandeld, het is de eerste verwijderd.
 • Als er is een cariës staat, reiniging is gedaan na dat.
 • De aderen en zenuwen in de Oppervlakte zijn schoongemaakt gebruik makend van gespecialiseerd hulpmiddelen na het gebied is geweest diepgaand voorbereid.
 • Vermijden elk infectie, het gebied is continu schoongemaakt met ontsmettingsmiddel gedurende de schoonmaak proces.
 • De verslechterde pulp weefsel wordt verwijderd om te verminderen de kans op infectie van de tand en zijn omringend weefsels. Tand verlies kon gebeuren als dit is niet gedaan.
 • Om een natuurlijk uiterlijk, het gebied is eindelijk bedekt met een kroon.

In de meeste gevallen, 1-3 sessies zijn allemaal Dat zijn verplicht voor wortelkanaal therapie. In een zeer korte tijd kunt u een gezonde en aantrekkelijke tand structuur.

Dingen om te overwegen Na Endodontie Behandeling

Volgend Endodontie behandeling, de genezing proces cruciaal. Daar zijn talrijk kritisch omstandigheden in deze proces waaraan patiënten moet opletten. Deze;

 • Na ontvangen wortelkanaal therapie, is het raadzaam om een bepaalde tijd te wachten hoeveelheid tijd ervoor aan het eten iets moeilijks of knapperig.
 • Gebitsreiniging zou moeten worden uitgevoerd zonder falen en met aandacht. Zijn belangrijk om te onthouden de tanden gevoeligheid gedurende tandheelkunde schoonmaak en dat de procedure moet zorgvuldig gebeuren.
 • Mensen moeten gebruiken tandheelkunde flossen naast routine tandheelkunde schoonmaken om te voorkomen dat infectie na wortelkanaal therapie.
 • Het is ook geadviseerd om af te zien van aan het eten iets suikerachtig of kleverig voor een tijdje na de behandeling.
 • Gebruiken de medicijnen en sprays suggereerde door uw dokter als jij ervaring na de behandeling pijn of tederheid. Je kunt praten met uw dokter als de pijn en gevoeligheid effecten van de medicijnen jij nemen zijn onvoldoende.

Wortelkanaal therapie was vroeger een pijnlijke en uitdagende vorm van behandeling, maar nu is het erg comfortabel. Vanwege de gebied en tanden het zijn verdoofd gedurende de procedure, is er in wezen: nee pijnsensatie. Daarna, de pijn is in wezen niet bestaand dankzij de medicijnen uw dokter voorgeschreven. Volgend wortelkanaal therapie, patiënten zou moeten ook hebben tandheelkunde check – ups tenminste twee keer per jaar.

Ata Pera wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaal is een cruciale procedure Dat belt voor ervaring. Beschouwen wie en hoe jij? Te ontvangen hierbij ondersteunen gebied, en zorg ervoor dat uw behandelprogramma is effectief. In het Ata Pera Dental Hospitaal, succesvol wortelkanaal procedures zijn gedragen uit gebruik makend van op het randje technologie en door gekwalificeerd medisch professionelen. Voor patiënten reizend van in het buitenland, daar zijn speciaal accommodatie en vervoer opties. Binnenin het ziekenhuis, daar zijn ook zeer Geavanceerd laboratoria en operaties kamers. Je kunt bij ons solliciteren ziekenhuis met vertrouwen voor een verscheidenheid aan procedures, vooral: wortelkanaal therapie.

Wortel Wortelkanaalbehandeling Prijzen

De kosten van een wortelkanaalbehandeling hangt af van de procedures nodig en de staat van de tand. Eerst en vooral een voorproefje onderzoek is nodig om te voorzien uitgebreid informatie hierover onderwerp. Jij zijn welkom om contact op te nemen altijd bij ons je zou graag willen leren meer, plan een voorgesprek examen, of beide.

https://atapera.com/wp-content/uploads/2022/08/Ata-Pera-Dental-Hospital-Implant-Dental.png

Ata Pera Dental Center is providing service in Taksim, the center of Istanbul, since 1999.

About Ata Pera

It has become a leading brand in its sector by providing uninterrupted service with international quality standards and unconditional patient satisfaction. It is one of the dental center that offers the best service in this field with its twenty-three years of experience.

Dental Travel

Experience Your Dental Holiday Now!

Social Networks

Visit Ata Pera on these social links.

Copyright 2022 Ata Pera. All rights reserved.

Copyright 2018 by BoldThemes. All rights reserved.